Wat doen wij?

Wij willen graag in elk dorp, wijk of buurt bijeenkomsten op zetten in de vorm van Ont-Moeten.
Deze bijeenkomsten hebben allemaal een thema. Thema's kunnen bijvoorbeeld zijn
- ontspanning, - hooggevoeligheid volwassenen, - hooggevoelige kinderen, - voeding, - natuur, - bewustwording, - gedachtekracht,  enz. 

Tijdens de ontmoetingen zullen we eerst stil staan bij een van deze onderwerpen. Het wordt zoveel mogelijk interactief gehouden. We zorgen voor werkbare en bruikbare tips en voorbeelden waar je ook echt wat aan hebt. Daarna is er voldoende tijd om met elkaar in contact te komen, te kletsen, ervaringen te delen. Dit alles zorgt er voor dat je herkenning vindt, gehoord wordt, ervaring op doet en tools hebt om mee verder te kunnen. 

Er zullen meerdere bijeenkomsten georganiseerd worden in jou eigen dorp, wijk of buurt. Lekker dicht bij huis en in je eigen omgeving, hoe fijn is dat?
Als er behoefte is aan meer uitleg of meer informatie over bepaalde thema's of onderwerpen kunnen er workshops, cursussen of evenementen oid geregeld worden. Wat vooral belangrijk is dat het aansluit bij waar jou wensen of vragen liggen en wat aansluit bij onze Stichting in het kader van bewustwording, verbinding en gevoel. 

 

 

Het doel van deze bijeenkomsten is verbinden.
Het gaat om erkenning, dat je mag zijn wie je bent. 
Het gaat om herkennen dat je weet dat je niet de enige bent en 
het gaat om de verbinding weer met jezelf en je hart. 
Je bent elkaar daar voor nodig om dit mooie proces bij jezelf in gang te zetten. 

Vanuit die verbinding ontstaat er ruimte voor bewustwording. 

 

Wij hebben een aantal onderwerpen en thema's waar we aandacht aan willen geven. Maar wij willen ook vooral luisteren en kijken waar jullie groei mogelijkheden liggen en hierop in spelen en ondersteunen.